Postal9999 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Czy zamki z ceramiki mogą psuć wodę w akwarium czyli mętlić itp? S'Sayan: Tematy zakładaj w odpowiednich działach, dbaj o pisownie. Następnym razem +1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Zależy jakie. Jakiś czas temu jak miałem akwarium, które teraz jest roślinne to były tam dokładnie takie "ozdoby": http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=20795227 i nie zmieniały parametrów wody więc wydaje mi się, że typowo akwarystyczne nie powinny ingerować w wodę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal9999 Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 To jest mój zastanawiam się czy taka ceramika może mętnić wodę. S'Sayan: Pisownia, +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Wydaje się, że Twoja "ozdoba" wykonana jest z tego samego materiału co kiedyś był u mnie w akwarium więc nie powinna mieć wpływu na wodę . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Wydaje się, że Twoja "ozdoba" wykonana jest z tego samego materiału co kiedyś był u mnie w akwarium więc nie powinna mieć wpływu na wodę .Z tym,że tu nie o sam zameczek chodzi, proponuję żebyś S'Sayan odniósł się do tego również pod kątem tego tematu http://forum.superakwarium.pl/mleczna-woda-w-akwarium-t57950.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal9999 Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 Ta napisaleś zameczki które psują parametry wody co jest raczej mało istne tu nie chodzi o zameczki ze są i psują wodę kolega wyżej napisał że moja ozoba jest wykonana z tego samego materiału co kiedyś byla u niego w akwarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Dobra, miej sobie te swoje zameczki, nic mi do tego. Tylko nie zakładaj postów,że masz słabą wodę jak nie chcesz słuchać rad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts