Zbik1111 Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Witam Proszę o identyfikacje glonów oraz jak mam z nimi walczyć rosną na szybach filtrze podłożu i roślinach akwarium ma 4 miesiące 54l oświetlenie belka 2x24 t5 1000k i 6500k 9 godz. zmiejszyłem do 7 godz. filtr aquael fzn-1 temp 25 stopni podłoże amazonia co 2 bimbrownia Edit: czy ktoś pomorze proszę was bo naprawdę szkoda mi akwarium nemo130: Edytuj posty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot-akwarysta Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Niestety nie potrafię ci pomóc, ale akwarium ładne choć w górze pustawe. PS:Co to za danio ??? Niestety ale ten dział nie jest galerią. Spam!//lopezz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbik1111 Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 danio paskowane.Szkoda bo naprawdę nie wiem co to za paskudztwo jak przejadę palcem po trawie to wylatuje z niej pełno jakiegoś brązowego pyłku zresztą widać go na zdjęciu leży na podłożu natomiast na heńku to ciężko schodzi no i na szybach jeszcze ale to wystarczy przetrzeć i bez problemu schodzi.Jutro kupuje Easy Life Carbo i chce podawać w potrójnych dawkach CO2 (bimbrownie) tez muszę wymienić bo już ciężko idzie.Może się ktoś znajdzie z dużą wiedzą i pomoże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts