ProAqua Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Na sprzedaż gotowe aranżacje ew. osobno Aranżacje znajdowały się w akwarium 20x20x25 1: Waga korzenia 0,5kg Waga kamieni 0,8Kg Waga pisaku 1Kg 2: Waga korzenia 0,2Kg Waga kamieni 0,2Kg / 2a 1,2kg Waga pisaku 1Kg a 3: Waga korzenia mokrego 0,8Kg Waga kamieni ok 1Kg Waga pisaku 1Kg 4: Waga korzeni nieznana (są to 3 kawałki połączone plexi pod piaskiem) Waga pisaku 1,5Kg Aby spełniać wymagania działu, przyjmijmy wstępnie cenę - 10000zł za każdą z aranżacji. Do sprzedania mam jeszcze zestaw akwarium - 20x20x25h GUARDIAN bezbarwny sylikon NOWE, na zdjęciach wyżej podstawkę pod akwarium wenge, oklejoną czarną okleiną pcv 0,5mm (z wywierconymi dziurami na stelaż oświetleniowy) NOWA, stelaż pod oświetlenie NOWY, filtr HJ-411B - przyssawki nie trzymają UŻYWANY, do zestawu dorzucam losowe próbki pokarmów, Tetra NitrateMinus 30ml, Tetra EasyWipes 1szt, zeolit, ceramikę, watę, broszury informacyjne, nawóz w płynie dla roślin 50ml - koncentrat. Dla chętnego kupującego dorzucę losowe jasne kamienie(obojętne dla parametrów) i piasek widoczne na aranżacjach. Cena za zestaw: 10000zł Dodatkowo: 1,6kg pisaku czarnego 2,6kg Aqua Substrate II+ brązowego Pokarm dla bojownika granulki Gąbkę okrągłą na prefiltr o śr. 5cm i dł. 12cm 80cm paska LED zimnego w sylikonie do ew. oświetlenia akwarium NOWY, ceownik aluminiowy do ew. oświetlenia NOWY, Kabel 2 żyłowy do ledów 2m Koszulki termokurczliwe Mogę przylutować kabel do dowolnej ilości ledów i zabezpieczyć to koszulką. Cena za dodatki: 10000zł Konkretne zdjęcia mogę wysłać na maila. Ceny są lekko wygórowane także proszę o własne propozycje aby obie strony były zadowolone. Możliwość odbioru osobistego w Krakowie. Mogę wysłać kurierem lub Pocztą Polską. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt na proaqua@vp.pl lub PW, w treści proszę zaproponować kwotę za towar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fleder Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Niektóre aranżacje są całkiem do rzeczy ale czy w cenie przypadkiem nie pojawiły się 2 niepotrzebne zera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProAqua Posted April 7, 2013 Author Share Posted April 7, 2013 Napisałem, że jeżeli ktoś jest zainteresowany to niech poda cenę jaka go interesuje a ja się na nią zgodzę, albo nie zgodzę i zaproponuje swoją Ceny napisałem, bo wymaga tego regulamin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts