Jump to content

Sklepy-małopolska.

Recommended Posts

Cześć : )))

Otóż te pytanie kieruję do osób które mieszkają w województwie małopolskim lub są w stanie mi pomóc.

Potrzebuję namiarów na stronę sklepu, aukcje danego sprzedawcy etc. który sprzedaje akwaria itp.

Jak każdy wie, ciąć koszty trzeba w miarę uczciwości a dokładnie chodzi mi o przesyłki, tracić po 100 zł za wysyłkę dużego szkła + ew. możliwość uszkodzenia, późniejsza odsyłka i te sprawy po prostu wkurzają. U mnie w mieście chcą bardzo dużo za xxx baniak który mnie interesuje, praktycznie 300 zł więcej niż na allegro ;x

Sklep " roślinyakwariowe.pl " ( sklep w Krakowie ) odpada, nie dość że ceny są bardzo duże to jest ciągle przez telefon męczą i zawracają głowe żeby to wybrać "Optiwhite" za które trzeba płacić dwa razy więcej ehh...

Ktoś może pomyśleć, a za paliwko kto zapłaci ? żeby kogoś nie swędziło te pytanie ...

O jakie wielkie chodzi Ci akwarium i gdzie dokładnie mieszkasz. Ale szczerze to na allegro Cię taniej wyjdzie kupić, mówiąc o kosztach niż samemu autem jechać. Dodatkowo przesyłkę masz ubezpieczoną. Ja sam zamówiłem niecały rok temu 240l i w sumie byłem zadowolony. Na pewno taniej mnie to wyszło niż w sklepach w mojej miejscowości, oczywiście wliczając w to przesyłkę.

Ja mieszkam w Limanowej, za paliwo nie pokrywam kosztów bo jeśli sklep będzie w okolicach Krakowa lub po drodze to w sam raz, bo w Krakowie jestem co tydzień, jako osoba towarzysząca więc zapakować do kombiaka akwarium nie problem.

Ja chce kupić albo 375l lub 450l ( standard wymiary ), ogólnie chodzi o oszczędność bo koszta założenia takiego baniaka nie są małe, więc 100 zł to bardzo dużo:)

Chodzi mi o takie sklepy gdzie mają właśnie niskie ceny, np. na allegro są sprzedający którzy mają ceny baniaków prawie o 100zł różnicy, właśnie o takie sklep mi chodzi.

Szczerze zakładając taki baniak to 100 zł to kropla w morzu :D Jedynym sensownym rozwiązaniem jakie mi przychodzi do głowy to znalezienie allegrowicza z okolic co sprzedaje. Wątpię, abyś znalazł lepszą cenę. Możesz zapytać jeszcze u szklarza choć jak zadałem pytanie o akwarium ostatnio u jednego to powiedział, że taniej mnie wyjdzie w sklepie.