mariusz2470 Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Jak odróżnić ospę rybią u zbrojnika niebieskiego od normalnych plamek. Mój zbrojnik ostatnio napuchł i teraz nie wiem czy ma też ospę ponieważ ciężko jest odróżnić u zbrojnika bo on z natury ma białe plamki. Wie ktoś może jak odróżnić ospę od plamek na ciele wrodzonych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Kropki pojawiające się przy ospie wyglądają jak drobna "posypka", nie przylegają płasko, są wypukłe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Mój zbrojnik ostatnio napuchł i teraz nie wiem czy ma też ospę ponieważ ciężko jest odróżnić u zbrojnika bo on z natury ma białe plamki...Najlepiej wstaw fotę,bo martwił bym się tym napuchnięciem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 post512681.html#p512681 Tu jest twój temat z glonojadem. Nie zakładaj dwóch tematów o jednej rybie. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts