Madk Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Profil 112 L ma być roślinne jaką obsadę proponujecie chciałbym z gupikami ,ale nie chce zbytnio mieszać ryb z różnych kontynentów więc ( nie wiem jedyne co znalazłem to głupiki + wielkopłetwy ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robos7 Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Sądząc po wielkopłetwie chodzi Ci o ryby z Azji, tak? Tam jest od groma różnych ryb Gurami, bojowniki, prętniki, razbory, brzanki, danio, bocje, piskorki, sumiki szkliste i wiele innych Oczywiście nie wszystkie, które wymieniłem nadają się do życia z gupikami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madk Posted April 5, 2013 Author Share Posted April 5, 2013 No właśnie chodzi mi o ryby z ameryki ale niestety nie za bardzo znalazłem takie lubiące światło bo raczej do 0,5 m głębokości musiały by żyć . Bo z azji wiem że jest dużo i nie ma problemu . Ps : połowa ryb które wymieniłeś pochodzi z BW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts