krzysiek8 Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 witam mam problem ponieważ na białym żwirku na dekoracjach szybie i roślinach pojawia mi się żółto brązowy osad. Posiadam akwa 60 l zarowke 15 , filtr fzn1, pompke ap100, temperatura to 25 stopni moje roslinki to kabomba wodna i moczarka kanadyjska. Dodam że akwarium zalalem od razu ale dopiero po dwóch miesiącach ki się pojawił ten osad. Oswietlam okolo14 godzin , wymieniam 30% wody co tydzień filtr czyscze co dwa tygodnie oraz nie dodaje żadnej chemii. Parametrów wody nie znam. nemo130: Pisownia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalar79 Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Prawdopodobnie okrzemki, może masz foto? wysłane za pomocą palca i entera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek8 Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 A jak można je zniszczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts