jarek_135 Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Chciałbym się dowiedzieć pewnego drobiazgu. Mam już sole rozrobione, wszystko według kalkulatora, mam: K2SO4 KNO3 KH2PO4 MgSO4x7H2O Intermag u+ + chelat Fe8% "CO2" - aldehyd glutarowy ( końcówka kupnego, jak się skończy, to rozrobię sobie z 24%... ) Czy wszystkie te sole, intermagi i aldehydy przy podawaniu mogę powiedzmy z rana do jednego kubka nalać, rozcieńczyć wodą i razem wszystko do baniaka, czy jakieś nawozy trzeba dawać oddzielnie, czy też o określonej porze? Będę wdzięczny za info, Pozdrawiam. Rozdzielam. Mapet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeksup Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Dlaczego nie założysz tematu ? Ja podaje rano zanim ruszy światło i fotosynteza. Nie mieszam, tylko wlewam prosto pod wylot filtra, który rozprowadza po akwarium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts