Kot-akwarysta Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Witam! Mam w akwarium 54l:5 gupików(2 samce i 3 samice),3 molinezje(1 samiec i 2 samice),2 kiryski pstre(1 samiec i 1 samica) i 2 ślimaki (ampularia).Rybki mam w akwarium od 6 dni.Narost na kamykach tak jak w temacie. Akwarium AQUA-SZUT(proste,bez zagięcia przedniej szyby),filtr Pat mini-AQUA-SZUT(Maksymalna wydajność:400l/h,moc:4W),grzałka:AQUA-SZUT-hot2005(50W),5 roślin żywych,korzeń,gałęzatka kulista,temp:25 stopni Celsjusza,Ph:ok.7,karma:Supervit-Tropical(płatkowany),co tydzień stosowany BactoActive-Tropical i Omniforte-sera. Bardzo dziękuję za pomoc. W nic nie znalazłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostka99 Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Napisz kiedy zalałeś akwarium. Jak byś mógł daj zdjęcie, będzie nam łatwiej to rozpoznać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot-akwarysta Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 Przepraszam za błędy. Akwarium zalane ok.tydzień przed wpuszczeniem ryb. Zdjęcia nie mam( jak będę mógł to dodam). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts