grzegorz250 Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Witam Chciałem przedstawić ruszt ikrowy własnej roboty, może się komuś przyda opis. Wykonałem go na miarę do akwarium 10L Dociąłem na miarę kątowniki pvc kupione w sklepie z panelami. Następnie skleiłem je razem silikonem akwarystycznym i dokleiłem z dołu nóżki ok.2-3 cm ponosząc ruszt aby było widać dno pod nim. Po wyschnięciu silikonu, dociąłem na miarę zieloną siatkę kupioną w sklepie ogrodniczym o oczkach ok.7-8mm, którą też usadziłem na silikonie. Ruszt jest sztywny i dobrze jest go włożyć i wyciągnąć z akwarium. Owy ruszt przedstawiam na zdjęciu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProAqua Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Estetyki 0 ale pomysłowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz250 Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 Stawiam na praktyczność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts