nasia Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 czy przy składzie w moim akwarium: Głowaczyk barwny [2]. Modrook słoneczny [4]. Neon Innesa [6]. Razbora Galaxy [4]. Rozbora klinowa [4]. Żałobniczka [2]. Bocja siatkowana [1]. Pstrążenica mała [3]. Otosek [0]. jest możliwe trzymanie krewetek? A dokładnie mi chodzi o to czy Bocja i Żałobniczki nie zjedzą mi ich? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 ta osada chyba na 160L min. jest bocja może się oczywiście pokusić na krewetkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikor Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 krewetki i owszem ale jako pokarm;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr3g00r Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Hehe pozdrawiam dobre dobre Co to za obsada Otosek [0]??? To ja też tak mogę wypisać wszystkie ulubione ryby i później tylko podać że stan w akwarium wynosi zero??? Heh, jak planowałaś taką bajerancką obsadę na 60l wyraźnie nie pytałaś o pomoc specjalisty, więc skąd ta zmiana teraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasia Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 Dziękuje za odpowiedz a co do wielkości mam 60L i powiem wam że ta obsada ma się świetnie Każdy w akwarium ma swoje miejsce i sobie na wzajem nie przeszkadzają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluee15 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Wow Ale masz totalne przerybienie wiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo180 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 maja sie swietnie ciekawe jak długo masz troche duzo gatunkow na 60l np 10 rozbor klinowych 4 otoski parka gupikow lub platek 2-4 krewetki red cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniape Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Masz naprawdę złą obsadę. Co do bocji to przede wszystkim jest rybką stadną i jedna sztuka to kiepski wybór. U mnie bocje siatkowane (6sztuk) nie zwracają w ogóle uwagi na krewetki Amano. Ale ja mam zarośnięte 180l a nie 60 Tobie zdecydowanie nie polecam. Oddaj bocję komuś, kto ma kilka sztuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Jak chcesz krewetki to zrób krewetkarium, jak chcesz bocje to kup większe akwarium, jak chcesz trzymać tetry czarne to dokup jeszcze kilka do stada a część ryb oddaj albo kup wieksze akwarium. Nie każe cie trzymać 3 ryb na krzyż ale przy twojej obsadzie nie łatwo o katastrofę. Temat uważam za zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts