Madk Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Mam na tylej szybie kamień bo mi tam woda poleciała na początku gdzieś nie zauważyłem , i teraz mam taki problem bo pomiędzy szybą a ścianą jest 4 mm i nie wiem jak wytrzeć ten kamień . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Można wylać wodę i trochę akwa przestawić. Można też spróbować jakimś cieniutkim patykiem ze szmatką. Ale na przyszłość miej więcej miejsca za akwarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madk Posted March 29, 2013 Author Share Posted March 29, 2013 Przestawienie trochę akwa nie wchodzi w grę ,spróbuje kijem ,ma ktoś jeszcze jakieś pomysły . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Skrobaczka do szyb + ocet. Po tym wytrzeć dokładnie ręcznikiem, który uprzednio popsikasz płynem do okien. Albo białe tło - nie bedzie kamień widoczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Play,przy 4mm skrobaczka mu nie wejdzie Jakaś linijka owinięta papierem w occie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts