Pescu skalarka Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Przed chwilą zauważyłam, że pod korzeniem, coś się błyska. Przyjżałam się uważniej i zauważyłam że to mała molinezja. Kiedy ją obserwowałam (teraz jest już odłowiona do słoika, wysokości 60 litrowego akwarium, mam nadzieje że nie ucieknie ;D) zauważyłam, że jedno oko jest połyskująco srebrne z małą czarną źrenicą, ale drugie jest całe czarne. Jest to molinezja koloru pomarańczowego i tak jak rodzice ma czarne plamki na ogonie, brzuchu i pyszczku. Zastanawia mnie, czy kolor oka jest naturalny czy to jest jakaś choroba. Prosze o pomoc i z góry dziękuję Pescu skalarka. :DD: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysio Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Raczej nie powinna to być żadna choroba, ponieważ u mnie żyją sobie dwie molinezje, i jedna z nich również ma jedno oko czarne, a drugie srebrne. Mam ją już ze 3 miesiące i żyje, wiec tak już chyba ma być Poza tym chyba temat powinien być w Chorobach a nie rozmnażaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymekja Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 W słoiku długo nie pożyje bez filtra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts