sylwia160585 Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 kupiłam korzen i mocze go teraz i mam pytanie po jakim czasie mozna go dac do awarium bo poprzednie jak dałam korzen to wode miałam w kolorze herbaty tak puszczał kolor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 mysle że ten tydzień to minimum ale pózniej musisz go jeszcze wygotować z 3 godz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewwa Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 bo poprzednie jak dałam korzen to wode miałam w kolorze herbaty tak puszczał kolor.ale przecież taki kolor niczym nie szkodzi w akwarium... a żeby korzeń przestał puszczać kolor należy go gotować, samo moczenie nic nie da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwia160585 Posted May 1, 2009 Author Share Posted May 1, 2009 gotuje juz ten korzen i jak sie gotuje to jest jeszcze taka herbaciana ta woda ale jak naleje wody letniej to jest ok,gotowac dalej?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 tem herbaciany kolor daje fajny efekt w akwa sama na poczatku wyłaziłam ze skóry żeby się go pozbyc z akwa a teraz specjalnie wode zabarwiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
marceli Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 włóż go do akwa i kontroluj pH jak coś to podmianka ale wystarczy tego gotowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts