kuzin Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Witam. Nadszedł czas, żeby wyrzucić z akwarium filtr wewnętrzny. Mam okazję kupić tanio kaskadę penn plax 150. Ktoś mi coś powie o tym cudeńku? I najważniejsze, czy filtr będzie wydajny w akwarium 100l. Jeśli nie ten filtr, to co polecacie do max 70zł. Może któryś z forumowiczów ma coś na sprzedaż? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madk Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Zależy od obsady . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzin Posted March 1, 2013 Author Share Posted March 1, 2013 9x razbora klinowa 2x molinezja 1x brzanka różowa 1x zbrojnik 2x raczki 2x ampularia Filtr jaki teraz siedzi w akwa to aquael turbo 650. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madk Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 No to technicznie są podobne tylko pamiętaj że kaskada robi mniejszy prąd jeżeli tamten starcza to i kaskada powinna . ( co do obsady się nie wypowiem ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzin Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Temat raczej do zamknięcia, bo kupiłem używany fzn-3. A co powiecie o tym aquaelu? Wystarczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Wystarczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts