Donk Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Witam. Mam pytanie odnośnie doboru odpowiedniego pokarmu dla ryb. Mam w 72L baniaku: 1+2 Prętnik Karłowaty 3x otosek 4x krewetka amano 4x krewetka RC 1x ślimak hellena Do tej obsady dojdzie jeszcze 10,15x neon innesa, 2x otosek i może jeszcze jakieś krewetki. Myślałem jeszcze o gupikach ale to już się zrobi zupa rybna. W tej chwili mam tylko pokarm roślinny w płatkach Tropical Bio-Vit Jakie pokarmy proponujecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macudys Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Polecam pokarmy z Tropical. Po prostu mieszaj pokarmy i urozmaicaj rybą dietę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robos7 Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Mrożona artemia, wodzień, rozwielitka. Pierwszymi dwoma moje prętniki się zajadają, rozwielitką trochę mniej chętnie, ale też jedzą. Z suchych to mogę polecić pokarmy firm Tropical i Tetra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts