sebus1981 Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Jak w temacie WIELKA WYPRZ... posiadam pelne pudlo gadzetow do akwarium, filtry, grzalki, kotniki, siatki, zwirek pokarm i wiele wiele innych rzeczy.. Grzalka EHEIM 50W Grzalka Atman AT-50W Grzalka Aquael AQ-25 Filtr Turbo N 750 Filtr Turbo 350 Wlacznik/wylacznik czasowy elektroniczny Kotnik plastilowy duzy 16x10 Pokarm 5 puszek - Malawi Ozdoby Ceramiczne dwa mostki 17x9x7x i 17x6x5 siatka do ryb duza 20x15 i mala 12x10 Zwirek ozdobny o granulacji 1mm czarny ok 5kg moze wiecej Skala hodowlana SH 30 o wym 29x29 szlaufy do spuszczania wody Termometry 2 szt kamien wapienny 4szt kamien wulkaniczny 1szt kamien ozdobny - nazwy nie pamietam szlaufiki, przyssawki, kraniki, i inne takie jak widac na zdjeciach.. Torebki na rybki Ksiazki i inne.. Mozliwe ze czegos nie wymienilem, ale czas mnie goni... Po cennikach allegro filtry, grzalki itp wyszlo ok 450zl nie liczac wszystkiego tzn kamieni, skal, przyssawek, kranikow, itp Dobrze bylo by odsprzedac wszystko w calosci cennik jaki by mnie zadowolil to 300zl jesli jednakze bedziecie chcieli sie rozdrabniac cennik bedzie ustalany pod kazda rzecz.. Z GORY PISZE, NIE ODKLADAM, NIE REZERWOJE, BO JUZ NIE RAZ SIE NA TYM PRZEJECHALEM... kontakt na meil napoleon2002@o2.pl badz gg 481415 prosze o zrozumienie, jednakze moge szybko tu nie zajrzec.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebus1981 Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 Jak w temacie WIELKA WYPRZ... posiadam pelne pudlo gadzetow do akwarium, filtry, grzalki, kotniki, siatki, zwirek pokarm i wiele wiele innych rzeczy.. Grzalka EHEIM 50W Filtr Turbo N 750 Filtr Turbo 350 Oswietlenie jarzeniowki moze byly uzywane max z miesiac... Ozdoby Ceramiczne mostek 17x6x5 siatka do ryb duza 20x15 i mala 12x10 Skala hodowlana SH 30 o wym 29x29 szlaufy do spuszczania wody kamien wapienny 3szt kamien wulkaniczny 1szt kamien ozdobny - nazwy nie pamietam szlaufiki, przyssawki, kraniki, i inne takie jak widac na zdjeciach.. Torebki na rybki Ksiazki i inne.. Mozliwe ze czegos nie wymienilem, ale czas mnie goni... Za wszystko co jest na zdjeciu wyceniam na 170zl jesli jednakze bedziecie chcieli sie rozdrabniac cennik bedzie ustalany pod kazda rzecz.. Z GORY PISZE, NIE ODKLADAM, NIE REZERWOJE, BO JUZ NIE RAZ SIE NA TYM PRZEJECHALEM Wiecej info po przez Gum, badz 509399303 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kucharz Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Cześć Jaką jest cena za same kamienie i zwierzęta? Jestem z ochoty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts