Jamnik__Teckel Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Witam Kilka dni temu zaczęło wykręcać mojego złotego skalara , nadzień dzisiejszy pływa bokiem i z ledwością, nawet nie wiem jaka przyczyna tego jest ponieważ reszta skalarów wygląda bardzo dobrze. Nic nowego do jedzenia im nie kupowałem oprócz tego co dostają czyli robaki i tropikal mix 8, martwię się o niego czy przeżyje. Jeżeli chodzi o wygląd skalara to nie zaobserwowałem żadnych zmian ani uszkodzeń na skórze , mieszka w akwarium od 3 miesięcy i wcześniej nie było podobnych sytuacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamyz Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Podaj wymiary zbiornika i parametry wody nikt tu z fusów nie wróży:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamnik__Teckel Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Podaj wymiary zbiornika i parametry wody nikt tu z fusów nie wróży:)200l , temperatura wody 27 stopni , a ph nie znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madk Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Bardziej chodzi o No2, NO3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamnik__Teckel Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Bardziej chodzi o No2, NO3Obsada akwarium od kilku miesięcy jest niezmienna , a tylko skalar od paru dni zaczął dziwnie się zachowywać , prawdopodobnie to jest jakaś choroba i prosimy o pomoc w zweryfikowaniu. Akwarium funkcjonuje od roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamnik__Teckel Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Bardziej chodzi o No2, NO3Obsada akwarium od kilku miesięcy jest niezmienna , a tylko skalar od paru dni zaczął dziwnie się zachowywać , prawdopodobnie to jest jakaś choroba i prosimy o pomoc w zweryfikowaniu. Akwarium funkcjonuje od roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Bez żartów.Co to za opis? Fotka też do niczego. Opisz akwa zgodnie z tym http://forum.superakwarium.pl/jak-zadawac-pytania-na-forum-superakwarium-pl-t48986.html i zrób lepsze zdjęcie. PS.Edytuj posty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts