krzysiup88 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Witam. Zakładam moje pierwsze akwarium 112l, nie ukrywam to było moje marzenie, pytanie jakie rybki mogę mieć razem oraz jakie roślinki proponujecie:) Dziękuję za pomoc. Luna: Przenoszę do odpowiedniego działu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapio0987 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Rybki może stadko neonów,kilka otosków lub kirysków,harem gurami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymx007 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Rybki może stadko neonów,kilka otosków lub kirysków,harem gurami. Po co mieszać kontynenty? Skoro to jego pierwsze akwarium to chyba najlepiej, aby od początku uczyć się, żeby wszystko ze sobą współgrało. Poczytaj sobie te tematy: zakladanie-i-utrzymanie-akwarium-kompedium-wiedzy-t6354.html przykladowi-mieszkancy-akwarium-112l-128l-t32927.html projekt-101-obsad-biotopowych-dla-112-litrow-t48395.html Podaj swoje parametry wodny oraz jakie masz podłoże w akwa. Bez tego nic nie wymyślimy. Oprócz tego poprzeglądaj sobie dział z Obsadami oraz Galerię. Może coś się spodoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts