waldiwaldi Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Do sprzedania mam akwarium 200l (100x40x50H) z białego szkła (nie zielone), wszystkie krawędzie były polerowane, łącznik przezroczysty. Akwarium było robione przez firmę z Warszawy na zamówienie. Firma chwalona i znana przez internautów. Firma doświadczona w tym względzie. Także jakość wykonania jest bardzo wysoka. Dodatkowo mam szafkę pod powyższe akwarium, także robione pod zamówienie, przez firmę, która się w tym specjalizuję. Mam także filtr kubełkowy Unimax 250 (8litrów). A także pokrywa do powyższego akwarium z oświetleniem. Niestety oświetlenie mam słabej jakości, bo 2x30W T8. Ale to może być jako gratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Podaj cenę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziemian Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Cena ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldiwaldi Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Sorry że tak późno, ale brak czasu ostatnio... Szkło pochodzi z: http://optiwhite.aquamagic.pl/ Jakość usługi zrobienia tego akwa oceniam na bardzo dobrą, dla mnie rewelacja. Jakość akwarium po rocznym użytkowaniu oceniam na bardzo dobre. AKWO - Dane z mojego zamówienia: Rodzaj szkla: guardian Długość: 100 cm Szerokość: 40 cm Wysokość: 50 cm Grubość szkła: 8mm Rodzaj spoiny: bezbarwny silikon Rodzaj szlifu: krawedzie polerowane Pojemność: 200.00 litrów Koszt zbiornika: 386 zl Koszt polerowania: 114 zl Koszt razem: 500.00 zl SZAFKA - Dane z mojego zamówienia:: o wymiarach 100x40x78 cm, z blatem 101x43 i dodatkową półką i 4 szufladami koszt zakupu 640 zł, jako że była robiona pod wymiar na specjalne zamówienie. Jakość oceniam na bardzo dobrą. Szafka przyjechała w częściach i została skręcona przeze mnie. Bez problemu sprawuje się pod dużym udźwigiem. Co do koloru to jest to OLCHA. FILTR KUBEŁKOWY UNIMAX 250 (koszt zakupu 350 zł), Grzałka szklana oraz pokrywa AQUAEL (koszt zakupu 220 zł) + 2 standardowe świetlówki dodatkowo gratis przy zakupie akwarium z szafką., dodatkowe rurki do deszczownicy, proste, skrętne oraz drobne akcesoria jeszcze pozostałe. Koszt sprzedaży z szafka i całym asortymentem: 350 zł (akwarium) + 450 zł (szafka) + dodatki gratis (powyżej wymienione) Łącznie za powyższe elementy zapłaciłem myślę że na pewno 1800 zł (za 800 zł odsprzedam wszystko). Może jeszcze trochę się potargować Muszę opróżnić pokój pod nowego członka rodziny, więc muszę się niestety tego wszystkiego pozbyć. pozdrawiam Osoby zainteresowane proszę podać maila to prześlę fotki poglądowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_PatryQ Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Podeślij fotki na walenda1997@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyran Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 poproszę o zdjęcia jeśli oferta jeszcze aktualna cyranowski.p@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProAqua Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Czemu na innym forum sprzedajesz za 650zł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daarekn Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Czy oferta jest nadal aktualna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts