marcin358 Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Szukam informacji na temat tej rybki.Nie chodzi mi o wiadomosci ogólne,które można znaleść w googlach,ale o opinie tych,którzy mają tą rybke w akwarium.Ciekawi mnie jakie macie wrażenia odnośnie zachowania tej rybki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a1212 Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 tych,którzy mają tą rybke w akwarium.Obecnie już nie mam, ale kiedyś miałem. Ciekawi mnie jakie macie wrażenia odnośnie zachowania tej rybki.Odniosłem wrażenie, że zachowywała się podobnie jak inne rybki... czyli pływała sobie w akwarium. Ogólnie poza tym, że rybka ma specyficzne wymagania dotyczące temperatury, jest mniej kolorowa od neonków, żyje sobie spokojnie w stadkach i nie stwarza większych problemów. Widzę 'seriouslyfish' już działa więc: http://www.seriouslyfish.com/species/ta ... albonubes/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts