traczu Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Witam ostatnio trafił mi się w ręce taki oto filterek. Ktoś może stosuje?? Ze względu że dostałem go od kolegi i nie mogę znaleźć informacji do jakiego litrażu jest dedykowany. Do 50L nie będzie za silny ?? Jak kolega niżej spytał to zmieniłem temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basior Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 To wygląda na jakąś pompę przepływową. Napisz jaki model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traczu Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 Znalazłem co to za konkretny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basior Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 650 l/h to chyba za dużo do takiego akwarium. I chyba dużo miejsca zajmie jak jeszcze gąbkę dołożysz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts