gosiax Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Witam! Mam dopiero 11 lat i jestem niezbyt doświadczoną akwarystką. Chciałabym zapytać czy moja molinezja jest kotna. Czasami chowa się przy ziemi w roślinkach lub koło grzałki. proszę o szybką odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Areczek96 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 No moim zdaniem jest, a chowa się po to aby zapewnić młodym schronienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 No moim zdaniem jest, a chowa się po to aby zapewnić młodym schronienie.Chowa się, żeby mieć spokój. Molinezje potrafią same zjadać swoje młode po porodzie, więc nie działają w ten sposób. rozmnazanie-ryb-zyworodnych-t53188.html Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macudys Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Jest kotna , to co kolega wyżej molinezja chce mieć spokój i dlatego się chowa miałem tak kilka razy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosiax Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymekja Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Dojrzała płciowo samica jest cały czas kotna, kwestia tylko czas porodu. Bez zdjęcia od "dołu" nie można określić, kiedy wykoci. Lecz, Moly kocą między 4-6 tygodniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts