dacula Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Witam, Zastanawiam sie nad zakupem belki oswietleniowej LED (obecnie mam standardowa pokrywe). Tylko martwi mnie jedna sprawa, mam w akwarium kosiarki i obawiam sie, ze jak zamontuje belke to akwarium bedzie otwarte i rybki moga wyskoczyc, sprawa druga otwart zbiornik jest narazony bardziej na zanieczyszczenia z powietrza. Myslalem o zastosowaniu naroznikow i szyby, ale obawiam sie, ze nie dam rady wtedy zaczepic belki bo ma ona dosc szerokie uchwyty. Moze ktos uzywa takiej belki i jakos rozwiazal problem wyskakiwania ryb, moze sa jakies dedykowane akwaria, ktore maja jakies zabezpieczenia lub mozliwosc polozenia szyby nizej poziomu uchwytow belki? Myslalem o tej belce: http://www.akwarystyka.sklep.pl/Diversa ... 06___13515 Pisownia!//lopezz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Szklarz bez problemu,za grosze wytnie w szybie wpusty na uchwyty belki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacula Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 Hmm w sumie racja, najprostsze rozwiazania sa najlepsze Teraz jeszcze musze kupic jakies fajne narozniki, bo wszedzie sa tylko te zielone plastikowe (juz chyba 20 lat temu takie byly). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts