to@mek Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 gupik w mojej szkole ma bardzo duże oczy i pływa przy powierzchni wody ps.duże ryby go podgryzają(ryby stawowe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodaniel17 Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 No to się nie ma co dziwić , że ma duże oczy , Nauczyciele w szkołach też są aż tak głupi by trzymać gupiki z "rybami stawowymi" to tak jak krokodyl z człowiekem: Ahh te moje porównania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr3g00r Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 gupik w mojej szkole ma bardzo duże oczy i pływa przy powierzchni wody ps.duże ryby go podgryzają(ryby stawowe) Jak pływa przy powierzchni i połyka wodę co chwilę wypuszczając bąbelki to znak że za mało tlenu w wodzie :] No to się nie ma co dziwić , że ma duże oczy , Nauczyciele w szkołach też są aż tak głupi by trzymać gupiki z "rybami stawowymi" to tak jak krokodyl z człowiekem: Ahh te moje porównania hehe dobre... strach ma duże oczy :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Ten gupik lada moment padnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
to@mek Posted April 16, 2009 Author Share Posted April 16, 2009 jedna dziewczyna to kupiła z rodzicami rozmawiałem z panię nauczycielką ja mówię do pani -proszę pani tamte duże ryby podgryzają gupiki -nie zauważyłam niczego takiego rozmawiałem też z tą co kupiła te ryby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monta Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Pewnie akwarium ma gdzieś 30l i nie ma grzałki czy filtra... Podaj więcej coś o tym akwa i rybach jakie tam są! Link to comment Share on other sites More sharing options...
to@mek Posted April 18, 2009 Author Share Posted April 18, 2009 to akwa 50-60l jest filtr i grzałkę są same sztuczne rośliny i 6 gupików ,1 mieczyk , 2 dorosłe ryby stawowe i 3 neony inessa Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 ryba stawowa to gatunek? czy może chodzi o rybę złapaną w stawie? nie miesza się gatunków egzotycznych z krajowymi - poza tym łatwo o choroby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts