Gibon Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 juz dluzszy czas zaobserwowalem ze rybki konkretnie molinezje i skalarki plywaja caly czas przy gorze wody...tak jakby lapaly powietrza...nie wiem dlaczego poniewaz woda jest dobrze napowietrzona...a ryby jedza normalnie...nie mniej nie wiecej...ph=7,5akwarium 144litrowe...4molinezje 2skalary 14neonek 4glonojady i 6 kirysow...prosze doradzcie cos:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 testy na no2, no3 poza tym pH dosyć wysokie jak na ryby S.A. co ile robisz podmiany wody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 juz dluzszy czas zaobserwowalem ze rybki konkretnie molinezje i skalarki plywaja caly czas przy gorze wody...tak jakby lapaly powietrza...nie wiem dlaczego poniewaz woda jest dobrze napowietrzona...a ryby jedza normalnie...nie mniej nie wiecej...ph=7,5akwarium 144litrowe...4molinezje 2skalary 14neonek 4glonojady i 6 kirysow...prosze doradzcie cos:) Ja tylko powiem że 144 l to za mało na 4 glonojady (oddaj dwa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts