Ona :) Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Cześć. Mam akwarium 50l, a w nim 3 gupiki, 4 kiryski i 6 neonow innesa. Mam takie pytanie. Czy mogłabym dołożyć do obasdy parke ramirez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akwa4 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Zrobi się juz trochę tłoczno ale... według mnie nic by się nie stało. Tylko pilnuj gupiki, żeby za chwilę nie okazalo się, że masz w akwarium pochód pierwszo-majowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISSAC Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 pewnie że możesz, ramirezki pomogą w zatrzymaniu plagi gupików Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodaniel17 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Zrobi się juz trochę tłoczno ale... według mnie nic by się nie stało. Tylko pilnuj gupiki, żeby za chwilę nie okazalo się, że masz w akwarium pochód pierwszo-majowy Tłoczno... Nie pisz jak nie wiesz , oczywiście że możesz;) doda to Twojemu akwarium uroku , bo teraz to pewnie pusto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Cześć. Mam akwarium 50l, a w nim 3 gupiki, 4 kiryski i 6 neonow innesa. Mam takie pytanie. Czy mogłabym dołożyć do obasdy parke ramirez? śmiało możesz dać parę ramirezek, dołóż ze 4 neony a oddaj np gupiki i bedzie taki lepszy wygląd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISSAC Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Cześć. Mam akwarium 50l, a w nim 3 gupiki, 4 kiryski i 6 neonow innesa. Mam takie pytanie. Czy mogłabym dołożyć do obasdy parke ramirez? śmiało możesz dać parę ramirezek, dołóż ze 4 neony a oddaj np gupiki i bedzie taki lepszy wygląd będzie tak bardziej oryginalnie a nie odpustowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
akwa4 Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Zrobi się juz trochę tłoczno ale... według mnie nic by się nie stało. Tylko pilnuj gupiki, żeby za chwilę nie okazalo się, że masz w akwarium pochód pierwszo-majowy Tłoczno... Nie pisz jak nie wiesz , oczywiście że możesz;) doda to Twojemu akwarium uroku , bo teraz to pewnie pusto Przepraszam PANIE PROFESORZE!!!, że wyraziłem swoją opinię ale zdaje się, że na tym forum głos może zabierać każdy, kto chce podzielić się z innymi swoimi spostrzeżeniami na poruszany właśnie temat (Panie Admin czyż tak nie jest? W swoim poście wyraziłem swoją opinię - doradzając jednak powiększenie obsady o ramirezki (proszę wczytaj się uważnie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monta Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Możesz Masz dosyć mało ryb, ramirezy upiększą i ożywią akwarium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts