lukaszking Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 kupiłem w piątek parkę mieczyków i przez sobotę nic się nie działo a dzisiaj rano jak wstałem już nie żyły i nie mam pojęcia w czym problem ............. obsada : gupik x 6 molinezja x 2 neonki x 6 glonojad x 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Z tymi rybkami co masz mieczyki żyją w zgodzie. Może coś im zaszkodziło. Albo przyniosłeś je chore ze sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyq20 Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Napisz jaki litraż, jakie parametry wody masz bo tak to można sobie gdybac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał84 Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Pewnie je już wywaliłeś martwe rybki,ale nie pamiętasz czy nie miały przypadkiem jakiś plam,albo jakieś braki w płetwach.Sprawdź parametry wody,szczególnie zrób badania na azotyny w akwarium,takie testy kupisz w każdym zoologicznym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts