Maveros Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Witam to znowu ja... Odwiedziłem dzisiaj po drodze z miasta sklep meblowy i zakupiłem szafkę pod akwarium 300l. Mam parę pytań odnośnie jej. Mianowicie jest z blatu gr. 1,8cm i jest wzmocniona w 5 miejscach, ma poprzeczne blaty tylko jej plecy są z płyty 3mm. Szafka będzie stała pomiędzy masywnymi szafami. Czy będzie potrzebna z zadku grubsza płyta czy nie? Na moje oko szafka się nie złoży ponieważ te dwie ją przytrzymią dodatkowo. Alę wolę się upewnić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Powinno być ok. Ale dla pewności daj fotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilp Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Powiem Ci tak , robiłem parę szafek pod akwa i płyta wiórowa na plecy do tej szafki ile będzie kosztować ? 20 -30zł tak ? Kup i zamontuj będziesz miał głowę spokojną . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDeal Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Też na twoim miejscu dorobił bym tylna ściane , ryzykować zalanie mieszkania nie ma sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts