Kuba90 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Obecnie mam filtr Aqua Szut 550 z gąbką, ale jest zdecydowanie za duży. Jaki filtr polecicie? Może kaskada? Jakiej firmy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 FZN 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba90 Posted November 16, 2012 Author Share Posted November 16, 2012 Trochę za drogi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Kupisz tani,to za miesiąc wyrzucisz i będziesz musiał kupić kolejny. Na takich oszczędnościach nie wychodzi się dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba90 Posted November 16, 2012 Author Share Posted November 16, 2012 W takim razie chyba zrezygnuje ze zmiany filtra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Kupisz tani,to za miesiąc wyrzucisz i będziesz musiał kupić kolejny. Na takich oszczędnościach nie wychodzi się dobrze Całkowicie popieram przedmówcę. To dobry filtr i sprawdzona marka. Mam go w jednym z akwariów już ponad 2 lata i wymieniam tylko wkłady. Warto zainwestować. Trochę poczekać i odłożyć. Ewentualnie mogę polecić jeszcze coś takiego: Aqaclen 20. W sklepach jest taniej niż na necie. Ten konkretny model. Wkłady jednak często trzeba wymieniać, bo jest mała powierzchnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts