Jump to content

Pasują?

PaTrYk4
 Share

Recommended Posts

Witam.

Zamieżam powiększyć swoją obsade o 1 lub 2 Pielęgniczki Razimera,więc stąd moje pytanie:Czy pasują do reszty(jak w podpisie) obsady,czy nie bendą stawiać problemów?

Szukałem w opcji szukaj ale nie znalazłem nic o tych rybkach.

To nie kupuj ramirez dopóki nie będziesz miał innego zbiornika,i przenieś do niego te mieczyki bo 54l.to za mało.No i powinieneś mieć 3mieczyki dwie samice i jednego samca,w przeciwnym razie samiec zamęczy samice.

skalary są w 80 L i to nie wiem czy nie w mniejszych

80 litrów to i tak dużo. w zoologicznym w mojej miejscowości skalary są w 20 litrach :shock:

w sklepach to trzymają młodziuchne rybki bo nikt nie lubi starych kupować :)

jeżeli nikt nie kupi takiego skalara to na pewno nie będą go trzymać w 20l AQ :|

w zoologicznym sa krotka ryby 2-3 tygodnie i sa wysprzedane u mnie w zoo.... skalary sa w akwa 50l i jest tam ich z 20 -50 sztuk i sa tez tam inne ryby kilkanascie zbrojnikow pretniki normalnie masakra

Trudno wymagać od właścicieli sklepów troskliwości o luksus rybek. Przypominam że oni je trzymają jedynie dla zysku a nie dla przyjemności. Niestety my - kupcy - na tym czasem tracimy :|

Tak czy inaczej wracając do tematu - skalary do 54l to raczej nie bardzo na dłuższą metę.

Share

• Create New...