rojmaxxx Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Zbiorniki prezentujemy w tym dziale: slodkowodne-i-morskie-f22.html wg. tych wytycznych: zanim-zalozysz-nowy-temat-przeczytaj-t1937.html Dostosuj się . Cóż - napisz mi co twój zbiornik ma wspólnego z Amazonką? Wizualnie trudno ocenić. Tło masz fajne, żwir mi się nie podoba, a krzaki muszą się rozrosnąć. Popracuj jeszcze nad aranżacją i tak jak pisałem wcześniej. Dostosuj temat do wytycznych forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franc Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Tło masz kapitalne.Chaszcze muszą się rozrosnąć i myślę że będzie ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandacz Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 A gdzie opis akwa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Najistotniejsze jest to, że z Amazonką ma to wspólne tylko te żabienice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMasteR Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Najistotniejsze jest to, że z Amazonką ma to wspólne tylko te żabienice. Nie no co ty, przecież jeszcze korzeń ma. Patrząc na pierwszą fotkę, mogę stwierdzić że baniak w tamtym stanie mógł wyglądać całkiem fajnie. Czyli akwarium ma potenszial na fajny baniak.Postaraj się, masz do tego warunki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Na zdjęciu nr 2 masz widok na wylot filtra (HW-30x). Koniecznie to zmień. To kolanko ma wisieć na szybie, tak aby wąż wchodził od dołu. Jeśli ci puszczą przystawki lub wypnie się zlącze z deszczownią siła sprężystości węża może spowodować, że wyskoczy ci rurka z akwarium i będziesz miał powódź i całą wodę z akwarium w 15 min na podłodze . A przyssawki potrafią sie odkleić.. Pozdr Wysłane przez Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts