czechu Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Tu możemy pisać o rozmnażaniu gupików oraz mieczyków A mianowicie - chcę aby moje mieczyki lub gupiki miały potomstwo . Tylko nie wiem jak to dokładnie zrobić , czy one same muszą ... agunia997- Założyłeś jeden temat, nie zakładaj kolejnych o tym samym. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fecita Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Tu możemy pisać o rozmnażaniu gupików oraz mieczyków A mianowicie - chcę aby moje mieczyki lub gupiki miały potomstwo . Tylko nie wiem jak to dokładnie zrobić , czy one same muszą ... U mnie skutkuje częstsze podmienianie wody, wyższa temperatura i natleniona woda jeśli chodzi o mieczyki, a gupiki nie wymagają raczej niczego oprócz natlenionej wody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czechu Posted November 12, 2012 Author Share Posted November 12, 2012 CZYLI??? co mam zrobić dokładnie ..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largini Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Te ryby nawet w sklepie akwarystycznym są już kotne. Miałem już przypadki że ryby w drodze ze sklepu już rodziły młode. Nie są to jakieś wymagające zwierzęta co do rozrodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts