Invicta Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Wczoraj ( 10. 9 . 2012 r ) okociła mi się rybka, a dokładnie to mieczyk i nie wiem jak długo młode mogą zostać w kotniku. Pisownia. mod.Evelyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quieen Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Co chcesz zrobić z tymi rybkami?? Jeśli te 25 litrów to Twoje jedyne akwarium- będzie mały problem. A rybki jeśli już są na tyle duże, żeby nie zmieścić się do pyska innych mieszkańców- mogą spokojnie pływać z dorosłymi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invicta Posted November 11, 2012 Author Share Posted November 11, 2012 Co chcesz zrobić z tymi rybkami?? Jeśli te 25 litrów to Twoje jedyne akwarium- będzie mały problem. A rybki jeśli już są na tyle duże, żeby nie zmieścić się do pyska innych mieszkańców- mogą spokojnie pływać z dorosłymi. Jak urosną to chciałam kilka oddać koleżance a resztę to może do zoologicznego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiburda Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Mi u gupików posiedzialy z tydzien okolo az nie urosly do 1.5-2 cm. Pisownia! mod.Evelyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts