bartolini243 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Witam, od jakiegoś czasu nie byłem aktywny na forum... Założyłem od nowa akwarium ponieważ poprzednie pękło. Akwarium ok. 60 l Podłoże to żwirek (kwarcowy/bazaltowy) Wymiary długość 65 cm - szerokość 25 cm wysokość 33 cm (dostane na takiego dziwaka pokrywę ?) Obsada techniczna : Grzałka z termostatem AquaEl 100w Filtr HanzaAquaristic (Kaskada) 300l/h Filtr Atman f-301 (wewnętrzny) 350l/h Zmiana obu tych filtrów na AquaEl Fan 2 (muszę do niego dokupić wirnik, który sie rozsypał) Jakaś lipna lampka z świetlówką (chwilowo) Obsada : 5x neon inessa (będzie 10) 2x dorosły gupik 2x prawie wybarwiony gupik (spooooro narybku ok 30/40 sztuk) 2x Kirys (do oddania) Piskorek (do oddania) xxx Red Cherry Rośliny : Moczarka Pistia Gałęzatka Nazw reszty roślin nie znam. (Jeżeli ktoś rozpozna to śmiało pisać) Ozdoby : Lawa (czerwona spory kawał ok. 2 kg) Kokos (na nim gałęzatka) Chemia : BRAK ! (będzie jakiś nawóz dla roślin, jaki polecacie do 20 zł) Fotki : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dziękuje za obejrzenie. Uwagi i krytyka mile widziane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a1212 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Wymiary długość 65 cm - szerokość 25 cm wysokość 33 cm (dostane na takiego dziwaka pokrywę ?)Dostaniesz: http://www.akwaria.org/pokrywa-czarna-p ... x25-211007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMasteR Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Sądząc po ilości postów to nigdy nie byłeś aktywny na forum Zbiornik no cóż, ciemno i jeszcze raz ciemno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolini243 Posted November 11, 2012 Author Share Posted November 11, 2012 Ciemno jest przez jakość zdjęć (w poniedziałek może dojdzie lepsze oświetlenie) Mam mały problem z grzałką odnośnie tego ze cały czas świeci się ta dioda (pomarańczowa) ale woda nie podgrzewa sie do 25 st C. Co mi możecie doradzić ? Oświetlenie zostało zwiększone (DiY oczywiście). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts