almasterx Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Witam. Mam wielki problem...jedna świetlówka z akwarium zaczęła mrugać i nie chce się zapalić...teraz Tata podjął się "naprawy" i słychać próbę zapalania obu, ale żadna nawet nie daje z siebie światła. Co się stało, co się popsuło?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morchy Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Może po prostu wystarczy wymienić startery i po sprawie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
almasterx Posted November 6, 2012 Author Share Posted November 6, 2012 Byłem w zoologiku. Wymienili mi świetlówki. Okazało się że to to. Zmiana drastyczna wręcz, wcześniej woda była lekko żółta, teraz mam aqua glo i połączył z jakąś inną jeszcze, jest bielutko i trochę fioletu, nie mogę się przyzwyczaić że korzeń daje fioletowy cień. A neonki...coś cudownego, niebieski pasek na ich ciele tak świeci mocno, kolor czerwony też bardzo wyrazisty. Jestem zadowolony. No i na barwniaczkach jakbym nowe kolory zobaczył. Ale dzięki za wszystkie rady!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts