dzajdol Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Witam. Mam filtr wewnętrzny Aquael Turbo filter 350 i niestety wchodza mni za niego rybki. W 2 tygodnie głupik i neonek mi sie tam dostał i nie wyplynal. Sa jakies bezpieczne filtry dla takich rybek. Najlepiej wewnetrzne. Mam klape czy ona nie bedzie przeszkadzac?? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 to, że ona tam wpływają nie świadczy o filtrze muszą się źle czuć, sprawdzałeś parametry wody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzajdol Posted April 5, 2009 Author Share Posted April 5, 2009 to, że ona tam wpływają nie świadczy o filtrze muszą się źle czuć, sprawdzałeś parametry wody? Ale one wchodza pomiedzy filtr a szybe w ciasna taka luke wplywaja i nie umieja wyplynac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 A masz filtr na przyssawkach? Tak byłoby najlepiej. Ale jeśli ryby sa takie zaciekawione miejscami za filtrem to coś masz nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 wierz mi, żadna zdrowa ryba nie szuka wrażeń za filtrem coś nie tak robisz podmiany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts