kabomba123 Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Witam Posiadam akwarium 90l które likwiduję i mam akwarium 30l w którym jest tam narybek gurami i moje pytanie jest następujące czy jak bym wrzucił do narybku krewetki to krewetki by narybku nie zjadły? Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabomba123 Posted October 2, 2012 Author Share Posted October 2, 2012 Widać że nikt się nie zna na tym forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Widać że nikt się nie zna na tym forum. A coś ty taki niecierpliwy? Jeśli tak uważasz to się zamelduj na takim na którym się znają... Nie napisałeś jakie krewetki. Nie napisałeś jaki duży jest ten narybek. Chociaż wg mnie bez względu na powyższe krewetki narybku nie zjedzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabomba123 Posted October 2, 2012 Author Share Posted October 2, 2012 aha...Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts