grammatik Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Witka, chciałbym cennych porad do swojego akwarium dodam ze ma 50l. http://www.fotoszok.pl/show.php/1245087 ... 6.jpg.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Wywal wszystko i zrób od początku tak jak to trzeba zrobić. Zrób porządek z obsadą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esternik Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Wyciągnij muszle i to coś po lewej,wymień podłoże,naklej z tyłu czarną lub jakąś inną kolorową folię (byle nie bezbarwną) najładniej czarna wygląda. Widzę chyba masz barzanki sumatrzańskie,ile sztuk? Jakie masz oświetlenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grammatik Posted September 28, 2012 Author Share Posted September 28, 2012 Mam na razie 4 brzanki, 2 kirysy pstre, samice barwniaka szmaragdowego jednego zdrojnika, nie mam na razie żadnego oświetlenia coś doradzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Oddać całą obsadę. Wymienić podłoże,tło i wywalić ceramikę,muszle, dokupić żywych roślin. Podaj wymiary. Jak będzie miało 60cm+ dł. to mógł byś tam dać: 1+1 P.Ramireza 10 Bystrzyk Barwny. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Widzę chyba masz barzanki sumatrzańskie,ile sztuk? A jakie to ma znaczenie ile. To akwarium jest na nie za małe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grammatik Posted September 28, 2012 Author Share Posted September 28, 2012 Wymiary mojego akwarium to wysokość 30cm na długość 45cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klosek Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 I podstawa jak można założyć jakiekolwiek akwarium bez nawet najsłabszego oświetlenia? Kup jakąś pokrywę, w ogóle ciężko ci pomóc skoro nawet nie mamy pojęcia ile litrów ma akwarium. Spam. Następnym razem będzie +1. Mapet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts