Bonzo Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Mam taki problem. Moje gurami mozajkowe w dzień chowają się po kontach, tak jakby się bały czegoś. Nie wiem czym może być to spowodowane. Proszę o rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Wymiary zbiornika? Pozostała obsada? Parametry? Nie mamy czarodziejskiej kuli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_Vall Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 ...a moje ganiają się jak silnie terytorialne pielęgnice ... Przepraszam ale nie mogłem się oprzeć... Najprawdopodobniej coś im nie odpowiada. Może jakaś inna ryba je terroryzuje.... albo nie mogą się rozpędzić w małym "szkle" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonzo Posted September 29, 2012 Author Share Posted September 29, 2012 Akwarium 126l, z tego do czytałem wystarczy. Pozostała obsada to zmienniaki i molinezje. Dużo roślin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Akwarium 126l, z tego do czytałem wystarczy. Pozostała obsada to zmienniaki i molinezje. Dużo roślin.Z tego też trudno cokolwiek wywnioskować. To tak jakbyś poszedł do lekarza i powiedział. Żona coś słabuje. Mieszka ze mną, córką, babcią i psem. Mamy M-4 i dużo roślin... Im więcej informacji podasz tym lepiej. Czytałeś to ? jak-zadawac-pytania-na-forum-superakwarium-pl-t48986.html Zdjęcie też nie zawadzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts