kasha74 Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 pomocy!!!jakies dwa miesiace temu wrocilam do swojego hobby sprzed lat wielu i odpalilam akwarium ale obawiam sie,ze tak samo jak przed laty tak i teraz nie mam o tym za duzo pojecia.Tyle tylko,ze przedtem nie bylo dostepu do komputerow,internetu i dopiero teraz moge sie przekonac ile bledow popelnialam,o ktorych do tej pory nie mialam pojecia(te wszystkie podmiany wody,odpowiednie parametry itd,itp).A zmierzajac do sedna mojego problemu to nie wiem dlaczego woda w moim filtrze zaczela sie przelewac na zewnatrz(tak jak by nie wsiakala w te wlokniste wylozenia) i zalalam calkiem spory kawalek podlogi.co moze byc tego przyczyna,ktos wie???!!!Moje akwarium to AQUA ONE z taka pokrywa w ktorej jest oswietlenie a w drogiej czesci filtr. Nie krzycz i pisz po polsku.-Sławek121 Post wydzielony do nowego tematu - za pisownię to Mordimer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esternik Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Jaki masz model filtra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Jaki masz model filtra? Moje akwarium to AQUA ONE z taka pokrywa w ktorej jest oswietlenie a w drogiej czesci filtr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts