maciek31 Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Cześć, mam akwarium 30l a w nim parę gupików i neonków. Do niedawna, przez kilka miesięcy miałem też w nim glonojada (zbrojnika niebieskiego) ale coś się z nim stało. Pewnego ranka partrzę a on leży biedny martwy na dnie. Wszystko wcześniej było z nim dobrze, wędrował wesoło po szybie itd. Najbardziej jednak zdziwiło mnie to, że miał jakby wygryziony cały tułów. Głowa była w miarę ok., ogon też. ale tułowia prawie nie miał. Co to się z nim mogło stać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Co to się z nim mogło stać? Cóż - zdechł a ryby/ślimaki go częściowo wyjadły. A czemu zdechł? Najpierw zadaj pytanie zgodnie z zasadami forum... jak-zadawac-pytania-na-forum-superakwarium-pl-t48986.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts