parownik1 Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Witam mam akwarium 112l. Obsada to: -1+3 prętnik karłowaty -12 neon innesa -6 bocji siatkowanych Kupiłem kiedyś pistie zajmowały jakieś 30% powierzchni wody teraz zajmują jakieś 85% powierzchni wody mam takie pytanko ile powinny one zajmować miejsca tak żeby pozostałe rośliny miały dostateczną ilość wody a światło mam 2x24w a pozostałe rośliny średnio wymagające co do światła : rogatka pistii hygrophili corymbosa bacopy caoliniana lilaeopsis brasiliensis staurogyny repens sagittarii suulat i mech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greezlie Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Zależy od uznania, lecz moim zdaniem więcej niż 50% to przesada, przerzedzaj je co 2 tygodnie i wszystko będzie ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parownik1 Posted September 24, 2012 Author Share Posted September 24, 2012 A zostawiać tylko młode czy trochę starych też ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Starsze mają efektowne korzenie. Ja bym kilka zostawił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts