qwertyui666 Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Witam. Czy ktoś z forumowiczów mieszka w wyżej wymienionych przeze mnie miejscowościach? Jeśli tak to mam pytanie: gdzie zaopatrujecie9 się w ryby? Rośliny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nantai Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 W Złotowie kiepsko ze sklepami. Już nie raz się spotkałem z rybami chorymi w akwariach, kiepska obsługa. Ja zawsze kupuje w sklepie koło przychodni weterynaryjnej As, ul. Mieszka 1 17 (bilsko Nomi). Fachowa obsługa, zdrowe rybki i przede wszystkim duży wybór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertyui666 Posted September 24, 2012 Author Share Posted September 24, 2012 A byłem niedawno właśnie u tamtego pana co prawda na chwilę po pokarm, ale skoro sklep godny polecenia to go napewno odwiedze A poza tym sklepem nie ma nic w okolicy? Może ktoś z Was handluje nadmiarem roślin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5pirit Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Generalnie ten na Mieszka I jest ok, chociaż też nie do końca. Tak czasami jak się przysłuchałem jego rozmowom z klientami to też wciska wszystko i gdzie popadnie, no ale z czegoś musi żyć chłopina Ale i tak będę też tam chodził, bo ma najtańsze mrożonki w Pile, no i pogadać można, bo społeczność akwarystyczna jest w Pile bardzo ograniczona, tzn pochowana gdzieś po kątach i nie chce się ujawnić Najbardziej z cenami jadą w tym sklepie koło bandy złodziei tzn ZUSu. Chociaż jak weźmiesz trochę rzeczy to rabat dadzą sami z siebie, bez proszenia. "qwertyui666", nie potrzebujesz jakiś mchów, bo mam właśnie na sprzedaż spore porcje, i parę sadzonek jakiś roślin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts