woytek Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Od dłuższego czasu zastanawiam sie nad zorganizowaniem miejsca do sprzedawania nadwyżek akwarystyczno -terrarystycznych w swoim mieście(Białystok) - temat dość ciężki do z realizowania, ale próbować trzeba. Mam pytanie. Jak to wygląda w waszym mieście-miastach? Czy jest frekwencja, jakie są koszta, i co jaki czas takowe wyprzedaże się odbywają. Dbaj o pisownię. Mordimer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diteer Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Myślę ,że stowarzyszenie akwarystów jest najlepszym rozwiązaniem. Zbierz 15 osób załóż stowarzyszenie akwarystów, promuj akwarystykę w mieście przy okazji organizując giełdę. Polecam lekturę jak założyć stowarzyszenie. Pozwodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Popytaj w lokalach użyteczności publicznej-najtaniej. Przeprowadź ankietę na mieście,na jakiejś stronie internetowej miasta,będziesz wiedział czy jest zainteresowanie. + to co napisał Diteer i do dzieła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam30poznan Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 No nie wiem czy nie jest wymagany nadzór weterynaryjny przy organizacji giełdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts