Lukas Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 A więc posiadam taki filtr i mam pewien problem. Nie mogę ustawić bąbelków powietrza. Zakładam wężyk, końcówkę i nic. Nie wiem czy coś się zatyka czy co, pomóżcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
akwa4 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Filtr jest nowy czy używany? Może się przytkał? Na końcówce jest regulacja (nie napisałeś czy próbowałeś regulować) więc spróbuj. Końcówka wężyka powinna być powyżej filtra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 albo wężyk jest gdzieś dziurawy i zasysa wodę zamiast powietrza. a jak zdejmiesz tą kostkę od regulacji to dalej nic? jak tak, to wymień wężyk pewnie gdzieś jest dziurawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejol Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 u mnie w 350 Turbo Aqualea , nie działą napowietrzanie kiedy ustawiony jest bardzo mały przepływ wody, jak podkręce wszystko działa i nie trzeba dawać na fulll'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Już jest dobrze nie wiem jak ale zadziałało. Wężyk jest cały. też myślałem że to z nim coś nie tak. dziękuję wszystkim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts