daniel3262 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Witam,mam taki problem założyłem akwarium w lipcu no i cóż teraz mam taki problem z wyczyszczeniem dna po długości szyby z syfów,nie chce naruszyć zbytnio kamyków bo 2cm dalej mam ziemie i nie chce aby się zmieszała z żwirkiem bo będę miał muł w akwarium proszę o jakąś poradę (te niebieskie kamyczki kiedyś musiałem wrzucić bo mi zabrakło żwiru ale już są one wyzbierane gdyż po długim oczekiwaniu dostałem żwirek ) SS: http://iv.pl/images/73767746630239524165.jpg Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil18c Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Może spróbuj tego Microbe-Lift Gravel & Substrate Cleaner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel3262 Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 Dzięki za podpowiedź,nie znalazłem żadnych opinii w necie więc czy to jest skuteczne oraz jak to wpływa na organizmy żywe oraz wlewa się ten płyn w odpowiedniej ilości i tyle ? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts