RYBA237 Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Witam. Piszę do Was z powodu śmierci mojego gupika, ponieważ nie wiem co się stało że zdechł. A mianowicie dostał garba no i papa już go nie ma, i teraz się martwię o gupikową bo też dostała takiego i nie mam pojęcia czy właśnie to było przyczyną zgonu u tego pierwszego. Gupikowa na razie pływa ale nie chcę żeby się to powtórzyło. Proszę o pomoc w tej sprawie jakby Ktoś miał jakieś info na ten temat. Z góry dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzi Mam zbiornik 300l Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaraMysz Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Opisz dokładniej wygląd ryby. Czy to tylko deformacja szkieletu, czy do tego dochodzą przekrwienia podskórne, zblednięcie powłok itd. Najczęściej nagła deformacja szkieletu zdrowej dotąd ryby, to wynik posocznicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBA237 Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 Nie, nic z tych rzeczy nie ma, tylko jej taki garb się zrobił, tak jakby jej ogon opadł i jest trochę osowiała i trochę ją wydeło ale z jedzenia nie rezygnuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts