MrPeter Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Chciałbem do mojej 120 kupić parkę pielęgnic. Czy pomożecie mi wybrać z poniżej wymienionych: - p. meeka - p. eliota - p. Sajica - p. błękitna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainbow Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Jeśli obsadę masz taką jak podałeś wcześniej czyli : "6.Obsada: -2x sum szkisty (uaktywniają się dopiero gdy wyłączy się światło) -3x Pielengniczka Ramireza -1x Akara Pomarańczopłetwa (4.5 cm) -1x Zbrojnik Złoty -1x otosek -2x Bocja Wspaniała ( w wakacje nowy zbiornik) -1x kosiarka -1x Kakadu(samiczka) -2x Skalar" To żadna parka dodatkowych pielęgnic się tu nie zmieści , ba , nawet masz ciut za dużo tych ryb . Jeśli chcesz coś zmienić to zmień tę obsadę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrPeter Posted September 18, 2012 Author Share Posted September 18, 2012 Juz nie mam tylu ryb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts