Py NdzEl Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Cześć. Piszę pierwszy raz na tym forum. Mam pytanko czy to dobra odsada ??? 126litrów ... 3mieczyków zielonych i 2 czerwone 3molinezje 5 neonów mam zamiar dokupić 5 5 fantomów 1 razbora pozostałość 2 platki koralowe 1 gupik (padły mi ) 6 kirysów To jak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Zacznij od podania parametrów wody, bo padające gupiki to bardzo zły znak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Może coś takiego: 1+2 Mieczyk Zielony 20 Neonów 6 Kirysków + Jakaś parka lub harem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Py NdzEl Posted September 17, 2012 Author Share Posted September 17, 2012 Sory .. Źle napisałem ... Gupik padł mi w starym akwarium a tu przeniosłem tego co nie padł... I jak narazie jest wszystko ok ze wszystkimi rybkami o których napisałem .. A głównie chodzi mi o to czy zmieści mi się tu jeszcze 5 neonów i ze 4 razbory ?? Edit: Odpowiesz ktoś ?? Edytuj posty. mod.Evelyn TO JAK zmieści mi się tam jeszcze 5 neonów i 4 razbory ????! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts